X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 23 خرداد‌ماه سال 1389 ساعت 12:44 ب.ظ

مواد لازم

بادنجان دلمه‌ای سه عدد
فیله‌مرغ 50 گرم
فیله گوجه‌فرنگی 50 گرم (دو عدد)
فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد
پیاز خرد شده یک عدد
سیر چهار حبه
آردگندم سه قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
پنیر پیتزا 150 گرم
کره 100 گرم
جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دلمه بادنجان با سس پنیر

دلمه بادنجان با سس پنیر

 

طرز تهیه

درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می‌ریزیم و مقداری تفت می‌دهیم سپس فیله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌ای را می‌افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می‌کنیم با این مواد داخل بادنجان‌ها را پر می‌کنیم و آن‌گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم‌‌کم شیر را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روی آن می‌ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می‌پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان‌ها پر می‌کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می‌توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه‌ها می‌ریزیم.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo