مواد لازم
کدوی کوچک سبز 6 عدد
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
گوشت
چرخ کرده 200 گرم
فیله گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
مغز نان تست 8 عدد
سیر
خرد شده 2 حبه
اورگانو یک قاشق چایخوری
رب یک قاشق غذاخوری
نمک و
فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا 2 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا کدوها را شسته و به مدت 20 دقیقه در آب و نمک
می جوشانیم ، سپس از وسط دو نیم کرده و داخل آن را خالی می کنیم و کنار می
گذاریم . پیاز را تفت می دهیم با روغن زیتون و گوشت را اضافه می کنیم نمک و
فلفل می زنیم سیر را اضافه کرده و فیله گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و بعد
اورکانو و رب را اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم . کف یک ظرف پیرکس
را چرب می کنیم نیمه های کدو را می چینیم و داخل آنها را از مایه گوشتی پر
می کنیم سپس مغز نان تست را روی آن می ریزیم و در آخر پنیر را روی آن می
پاشیم و بعد در فر 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت یا شماره 5 به
مدت 35 دقیقه قرار دهید.
مواد لازم
بادنجان شش عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز
متوسط یک عدد
جعفری خرد شده، نمک، فلفلسیاه و رب گوجهفرنگی به میزان
لازم
ماست و سیر برای تزئین به میزان لازم
دلمه بادنجان بقچه ای
طرز تهیه
بادنجانها را پوست کنده و ورقهورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفلسیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجهفرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.
مواد لازم
بادنجان دلمهای سه عدد
فیلهمرغ 50 گرم
فیله
گوجهفرنگی 50 گرم (دو عدد)
فلفلدلمهای خرد شده یک عدد
پیاز خرد
شده یک عدد
سیر چهار حبه
آردگندم سه قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
پنیر
پیتزا 150 گرم
کره 100 گرم
جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری
نمک،
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دلمه بادنجان با سس پنیر
طرز تهیه
درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر میریزیم و مقداری تفت میدهیم سپس فیلهمرغ و فلفلدلمهای را میافزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش میکنیم با این مواد داخل بادنجانها را پر میکنیم و آنگاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کمکم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن میریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را میپوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجانها پر میکنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا میتوانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمهها میریزیم.
مواد لازم
فلفلدلمهای (در صورت امکان رنگی) سه عدد
گوشت
چرخکرده 200 گرم
پیاز یک عدد
بادنجان یک عدد
جعفری ساطوریشده سه
قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا در صورت تمایل 100 گرم
رب گوجهفرنگی دو
قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
آب، نمک و فلفل به میزان لازم
دلمه فلفل دلمه ای
طرز تهیه
پیاز را نگینی کرده و تفت میدهیم تا به صورت طلایی دربیاید، بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت میدهیم. زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی و دو قاشق آب را به آن اضافه میکنیم.
بادنجانها را به صورت حلقهای یا نگینی درمیآوریم و در ظرف دیگری سرخ میکنیم و آن را به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت میدهیم و روی حرارت کم به مدت پنج دقیقه میگذاریم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روی حرارت برداشته، جعفری را اضافه کرده و هم میزنیم. سر فلفلدلمهایها را بریده و داخل آن را خالی میکنیم و مواد گوشتی را درون آن میریزیم و روی آن را پنیرپیتزا ریخته و در فلفل را روی آن میگذاریم. آنگاه فلفلها را داخل یک ظرف گذاشته، کف ظرف را به اندازه نیمسانت آب ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست دقیقه میپزیم.
مواد لازم
برای چهار نفر
سوسیس گوشت دودی - هشت عدد
سس خردل - دو قاشق
غذاخوری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) - 24 عدد
ژامبون گوشت -
هشت ورق
کره نرم شده - یک قاشق غذاخوری
دلمه سوسیس و آلو
طرز تهیه
سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیسها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.