مواد لازم
کلم برگ یک عدد سبزی دلمه 250 گرم برنج یک پیمانه گوشت
چرخکرده 250 گرم پیازداغ نصف پیمانه لپه نصف پیمانه زرشک چهار
قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام به میزان لازم شکر پنج قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف پیمانه روغن یا کره 100 گرم زعفران دمکرده 1/4 پیمانه نمک،
فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
دلمه
کلم برگ مخصوص
طرز تهیه
کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب
بجوشانید. برگها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و کاملا
با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد
داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخکرده و پیازداغ تفت
دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی
بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
زرشکها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط،
زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم
بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب
بریزید و درون آن را کاملا پر کنید. سپس برگهای کلم را روی سطح قالب
بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو
کنید. |