مواد لازم
بادنجان شش عدد گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز
متوسط یک عدد جعفری خرد شده، نمک، فلفلسیاه و رب گوجهفرنگی به میزان
لازم ماست و سیر برای تزئین به میزان لازم
دلمه بادنجان بقچه ای
طرز تهیه
بادنجانها را پوست کنده و ورقهورقه میکنیم، سپس نمک زده
و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در
روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفلسیاه
را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجهفرنگی و جعفری خرد
شده را میافزاییم. بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط
بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین
میکنیم. |